De anaal dildo is een seksspeeltje dat bedoeld is om anaal genot te stimuleren, en ook ter voorbereiding op penetratie, om de anus groter te laten worden. Om te beginnen met sodomie, is de anaal plug voor mannen zeker het meest geschikte object na het proberen met een paar vingers. Mannen kunnen op deze manier alleen of met hun partner de verschillende geneugten van anale seks leren. Anale pluggen worden allemaal op vrijwel dezelfde manier gemaakt. Ze zijn gemakkelijk om vast te pakken en om vast te houden en om die kleine gebieden te vinden die moeilijk toegankelijk zijn maar o zo aangenaam om te stimuleren. Dankzij het bredere basisstuk kun je de plug in de billen van de man laten zitten zonder dat hij per ongeluk ontsnapt. Een anaal dildo kopen kan erg gemakkelijk en discreet in een online sexshop.

 

Wanneer gebruik ik de dildo?

 

Sommige stellen houden het sexplezier bij de dildo alleen, anderen zullen ze tijdens het voorspel gebruiken voordat ze overgaan op een voorbinddildo of een echte lul. De anale dildo kan gebruikt worden in een zoektocht naar ontspanning, in beide betekenissen van het woord. Door de anale dildo te gebruiken, zul je niet alleen ontspannen, zoals bij elk goed voorspel, maar het heeft nog een ander voordeel. De anaal dildo die eenmaal in je kontje is geglipt, ontspant de spieren van de sluitspieren en bereidt zich zo voor op een “grotere” penetratie, de seks van je lieveling en partner, een grotere voorbinddildo, een dildo met een grotere diameter, of misschien een hand? Een anaal dildo kopen is dus zeker aan te raden! Als je de dildo gebruikt tijdens de seks, tijdens het voorspel of gewoon als de drang er is, aarzel dan niet om een ​​paar likjes rond de anus te doen van degene die de anale dildo zal ontvangen, hij zal ontspannen.

 

Kan ik de dildo ook de gehele dag in mijn kontje houden?

 

Met een anale dildo in je anus, kun je alles doen. Fietsen, vergaderen, naar het werk gaan, sporten, wandelen, hardlopen, kortom het hele dagelijkse leven doe je onder begeleiding en penetratie van een anale plug. Het is echt de moeite waard dit eens te proberen. Sommigen zullen de aanwezigheid van dit vreemde nieuwe ding gemakkelijk de hele dag kunnen opnemen, voor anderen zal het enige oefening vergen. Als de dildo je stoort of irriteert, verwijder deze dan gerust. Sommige mannen en vrouwen gaan zo ver dat ze slapen met een anale dildo om wakker te worden met dat heerlijke gevoel van een verwijding van de anus in de vroege ochtend.

 

Hoe een anale plug in te brengen?

 

Zoals bij elke dildo, vibrator of iets dergelijks, moet je het rustig aan doen. Een beetje forceren, ja, overdreven forceren, nee. De persoon die de anale plug of dildo gaat ontvangen, moet ontspannen en in staat zijn om de spieren van de sluitspieren te ontspannen om penetratie van de dildo te vergemakkelijken. Aarzel niet om hiervoor glijmiddel te gebruiken. Als de eerste passage is voltooid, steek je de rest van de anale plug er voorzichtig in zodat de spieren zich blijven aanpassen en vooral dat ze zich blijven ontspannen. Als de dildo er eenmaal helemaal in zit, kun je jezelf lekker gaan verwennen.